Χαίρεται και πάλι...
Λοιπόν με τον "άντρα" μου. έχουμε 9 χρόνια, διαφορά (πρώτη φορά έκανα σχέση με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας)
Έχουμε τα ίδια γούστα και πιστεύω, στις εξόδους, τις διακοπές, παντού αλλά εκτός σπιτιού....
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ
ήμουν το κοριτσάκι του, με φρόντιζε, μου έδειχνε την αγάπη του και μόνο που με κοιτούσε!!!
Όταν μέθαμε ότι ήμουν έγκυος, έλαμψε από χαρά... το επόμενο Σάββατο, ήρθε στους γονείς μου και με ζήτησε!
Ετοιμάζαμε το σπίτι, βάψιμο και την κουζίνα ολοκαίνουργια, ψάχναμε για έπιπλα και όλα τα του γάμου...
Λίγο πριν το γάμο, σε ένα γεύμα με τους γονείς του και πάνω στη συζήτηση, ο πατέρα του μου λέει
"μην κάνετε τραπέζι,το δώρο μου (εγώ θα σας δώσω λεφτα) να πάτε ένα ταξίδι όπου θέλετε, να τα κάνετε ότι θέλετε"[color=darkred]"Δηλαδή μπορούμε να κλείσουμε το μαγαζί για 1 εβδομάδα και να πάμε ταξίδι;"
"Όχι!""Ωραία λοιπόν δώστε μου εμένα το δώρο σας και θα το κάνω αυτό που θέλω, τραπέζι!"Αργότερα είπα στην πεθερά μου, για τα ένθυμα... να έρθει ο πατέρας του για το παπούτσι (το οποίο μου το φόρεσε τελικά ο παππούς μου, γιατί ήμουν έτοιμη να πάω ξυπόλητη!!! αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στον παππού μου) και για το μέλι στην πόρτα...
Όπως καταλάβατε την μέρα του γάμου, τσακωθήκαμε γιατί τί είναι ο πατέρας του για να σκύψει μπροστά σε όλους σας...
Πριν το γάμο είχαμε βρει σκιά, στο μωρό μου και έτσι τη Δευτέρα πήγαμε για αμνιοπαρακέντηση(αν το λέω καλά)
Απο 'δω ξεκινάνε ΟΛΑ,
εγώ στο κρεβάτι 2 εβδομαδες η μητέρα μου από το άγχος και έτσι όπως με είδε τη μέρα του γάμου... κατέρευσε από την κούραση
και για περίεργο λόγω και η μάνα του είχε πυρετό και στο κρεβάτι και εκείνη για 2 εβδομάδες
Για να μην σας κουράσω άλλο...
έγινα άχριστη ανοίκανη ανυκοκοίρευτη και άλλα πολλά (η μάνα μου κάθε 2 μέρα εδώ να κάνει δουλείες, απευθείας από το εργοστάσιο... η μάνα του δεν δουλεύει και μένει από κάτω)
(εννοείτε πως κάθε μέρα ψυχολογική βία)
Κατουρούσα στα ίδια μου τα ούρα από τις 10 το βράδυ και μετά (συχνοουρία)
όπως και το μεσημέρι 2-5.
τις ίδιες ώρες δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο και οποιαδήποτε άλλη δουλειά
Έπίσης να περπατάω με κάλτσες, γιατί και οι παντοφλίτσες ακούγονται
να μην μιλάω δυνατα, και να μην ανάβω καλοριφέρ (μιλάμε για μήνα Φεβρουάριο που στην Ηλιούπολη, σχεδόν χιόνιζε)
Κάθε λίγο ανέβαινε από την δουλειά και έλεγχε όλα τα δωμάτια (ότι ψάχνει κάτι) και έκλεινε και το καλοριφέρ.
Με το παραμικρό τηλεφωνούσαν πάνω (εκεί έπαθα την πρώτη μου κρίση)
Όταν έφαγα την πρώτη σφαλιάρα, εκεί άρχισα με το παραμικρό να φωνάζω!!!
Ανεβαίνει η μάνα του και του λέει βάλε το μυαλό στο κεφάλι σου μέσα, τώρα έχεις γυναίκα και παιδί ηρέμησε
Ο κακός χαμός, ακουγόμουν σε όλη τη γειτονιά μετά τη τρίτη, ανεβαίνει ο πεθερός μου (ο άντρας μου, με το μωρό αγκαλιά στο μπαλκόνι, να μας έχει πλάτη) μου ρίχνει ένα κατσάδιασμα, δεν έβγαλα άχνα.
Αφού μας είπαν να φύγουμε από το σπίτι και ο "άντρας" μου, δεν κουνιώτανε!
Ένα απόγευμα ανεβαίνει ο πεθερός μου πάνω, έχει τηλ στους γονείς μου "ο άντρας μου" να έρθουν να με πάρουν,
και εγώ να πηγαίνω πίσω από την τραπεζαρί να του φωνάζω έλα εδώ και εκείνος να φεύγει ο πεθερός μου να μου μιλάει να του φωνάζω μην με πλησιάζεις (να είναι έτοιμος να μου ρίξει σφαλιάρα) αφού ηρεμεί και πριν έρθουν οι γονείς μου, τον ενημερώνω για όλα όσα έχουν γίνει και μου λέει ένα απλό ναι
ήρθαν οι δικοί μου, τα μαζέψαμε και φύγαμε, ο πεθερός μου γουρλοσε τα μάτια ο δικός μου να κλαίει,
και μετά μου έλεγε γύρνα εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι συγιρισμένο το σπίτι (ο υποχόνδριος, που μετά από γενική, πάντα έβρισκε κάτι)
αλλά τα δικά μου, η αγάπη, η ομιλία, η συντροφιά, έτσω τα βλέματα... όχι το μόνο που ήθελαν ήταν το Όνομα και το παιδί
ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ, όσο και αν ταιριάζαμε!
(δεν θέλει να φύγει από τους γονεί τους, εγώ θα τον αφήσω, όσο κι αν τον αγάπησα)
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!