176 Απ: Προβλήματα με τους άντρες μας; Τρι Απρ 05, 2011 2:22 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι ηθελε να κανει Πασχα με τους δικους του και οχι με εσενα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βασούλα όταν έδωσα αυτήν την απάντ5ηση δεν είχα διαβάσει τα πάντα μετά εννοείται πως άλλαξα γνώμη αν διάβασες παρακάτωvasoula έγραψε:argyro 2 έγραψε:Τότε κλύτερα να τονν τιμωρήσεις φεύγωντας μς το παιδί μακριά από το σπίτι για λίγο καιρό μέχρι να καταλάβει ότι με όλα αυτά θα σας χάσει και τους 2 να καταλάβει οτι δεν εισαι παιχνιδάκι που όποτε θέλει θα το αγαπάει και θα το φροντίζει και όποτε θέλει θα το πετάει μακριά.Αυτήν την στιγμή ίσως να σε θεωρεί δεδομένη και πως ότι και αν σου κάνει εσύ θα το δεχτείσ σαν να μην συμβαίνει τίποτα......αφού το συζητήσατε άπειρες φορές και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια τότε η μόνη λύση σίγουρα δεν είναι το διαζύγιο αλλά να τον ταρακουνήσεις ώστε να καταλάβει πόσο σε αγαπάει γιατι για να σε παντρέυτηκε και για να κάνατε μαζί ενα παιδάκι σίγουρα σε αγαπάει εξάλλου δεν ανάφερες πουθενά οτι σε μισεί το οτι τσακώνεσται δεν σημαίνει τίποτα και εγώ όλη μέρα με τον άντρα μου καβγαδίζουμε και μου λέει ακριβώς τισ ίδιες φράσεις και εγώ τότε απλώς αδιαφορώ για να είμαι ήρεμηBlue_yellow Butterfly έγραψε:Έχουμε κάνει άποιρες φορές, αυτές τις συζητήσεις και πάντα καταλήγουμε στο ότι έγω φταίω και είμαι άχρηστη και ανυπόφορη...
Δεν με ακούει, δεν μιλάμε και όταν πάω να πω το οτιδήποτε ακούω αυτές τις 3 φράσεις!!
Όταν με βλέπει ότι είμαι έτοιμη να την κάνω, γίνετε άλλος άνθρωπος! Εγώ όμως το βαρέθηκα αυτό το παιχνίδι...
Υ.Γ.:Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!!!!!!!!!!
Οι καβγαδες δεν σημαινουν τιποτα;; Διαφωνω πολυ μαζί σου μα παρα πολυ, ειναι οτι χειροτερο και ιδιως οταν υπαρχουν και παιδια στο σπιτι!!!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!Blue_yellow Butterfly έγραψε:Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!!
Αν όλα πάνε καλά...
τέλος τις εβδομάδας, θα είμαι στους γονείς μου (μαζί με τον γιο μου)
Blue_yellow Butterfly έγραψε:Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!!
Αν όλα πάνε καλά...
τέλος τις εβδομάδας, θα είμαι στους γονείς μου (μαζί με τον γιο μου)
Veraki έγραψε:Καλημερουδια!!
Θελω να ΚρΑξΞξξΩΩΩΩωωωωω!!!Λοιπον
Οχι μονο τον εχω αφησει ελευθερο ν βγενει οποτε,οπου,με οποιον και καθομε εγω μονη μου σπιτι.αλλα μια μερα μου ηρθε 6 το χαραμα σπιτι.ΑΠΟ τοτε του εβαλα ΟΡΟ να ειναι σπιτι της 3!!!μεχρι τωρα ολα καλα.χτες σπαει ο διαολος το ποδαρακι του...ειχε ιδη παει 5 οταν ηρθε σπιτ.και σε τι κατασταση ΕΤΣΙ!!??? ΝΤΙΡΛΑ!!!βρομησε ολο το σπιτι.εριξε και το ποτυρι με χυμο ΒΙΣΙΝΟ παρακαλαω που ειχα στο τραπεζακι,και διπλα ο ΚΑΤΑΣΠΡΟς καναπες και δεν τον ακουσα ΚΑΝ να κανει κινηση να τα μαζεψει.Ηρθε ξαπλωσε πηγε να χαιδεψει τη κοιλια μου και ενωειτε οτι τραβιχτηκα!!!στο δευτερολεπτο τον πηρε ο υπνος,εγω ν σηκωνομε σαν τον Μ@@@Α να καθαριζω τις ζημιες του 6 Η ΩΡΑ το χαραμα.
Εχουμε μετακομισει σε καινουργειο σπιτι και ακομα δεν εχω προσαρμοστει πεταγομε σε καθε ηχο!ασε που λιγο πιο πανω εχουν κατασκηνωσει γειφτοι και εχω και την ενοια τους μη μου κανουν κανα ντου οσο λειπει.
Ειχα αγανακτισει ΤΟΣΟ χτες,λιγο ακομα να αργουσε θα το εκανα ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρη οτι θα ξανα αργησει και τοτε ΘΑ ΔΕΙ αυτος!!Το εχω οραματιστει ΟΛΟ!!θα κανω ανω κατω το σαλωνι(οχι ολο το σπιτι ποιος το μαζευει μετα)μονο το σαλονι,θα πεταξω τα μαξιλαιρα του καναπε στο πατωμα,τα ριχταρια,τα ντουλαπια ολα αναποδα,ρουχα...(αν δεν φοβομουν θα αφηνα και την εξωπορτα ανοιχτη) ισως σταξω και λιγο Pumaro στο πατωμα να μοιαζει με αιμα.Θα ερθει το πουλι μου ξεγνιαστος να μπει μεσα και θα δει το κακο χαμο .εγω στο μπαλκωνι!!!!καλο ΕΕΕΕ!!!!?????
Την επομενη φορα 3 και 5 αν παει ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
Veraki έγραψε:Καλημερουδια!!
Θελω να ΚρΑξΞξξΩΩΩΩωωωωω!!!Λοιπον
Οχι μονο τον εχω αφησει ελευθερο ν βγενει οποτε,οπου,με οποιον και καθομε εγω μονη μου σπιτι.αλλα μια μερα μου ηρθε 6 το χαραμα σπιτι.ΑΠΟ τοτε του εβαλα ΟΡΟ να ειναι σπιτι της 3!!!μεχρι τωρα ολα καλα.χτες σπαει ο διαολος το ποδαρακι του...ειχε ιδη παει 5 οταν ηρθε σπιτ.και σε τι κατασταση ΕΤΣΙ!!??? ΝΤΙΡΛΑ!!!βρομησε ολο το σπιτι.εριξε και το ποτυρι με χυμο ΒΙΣΙΝΟ παρακαλαω που ειχα στο τραπεζακι,και διπλα ο ΚΑΤΑΣΠΡΟς καναπες και δεν τον ακουσα ΚΑΝ να κανει κινηση να τα μαζεψει.Ηρθε ξαπλωσε πηγε να χαιδεψει τη κοιλια μου και ενωειτε οτι τραβιχτηκα!!!στο δευτερολεπτο τον πηρε ο υπνος,εγω ν σηκωνομε σαν τον Μ@@@Α να καθαριζω τις ζημιες του 6 Η ΩΡΑ το χαραμα.
Εχουμε μετακομισει σε καινουργειο σπιτι και ακομα δεν εχω προσαρμοστει πεταγομε σε καθε ηχο!ασε που λιγο πιο πανω εχουν κατασκηνωσει γειφτοι και εχω και την ενοια τους μη μου κανουν κανα ντου οσο λειπει.
Ειχα αγανακτισει ΤΟΣΟ χτες,λιγο ακομα να αργουσε θα το εκανα ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρη οτι θα ξανα αργησει και τοτε ΘΑ ΔΕΙ αυτος!!Το εχω οραματιστει ΟΛΟ!!θα κανω ανω κατω το σαλωνι(οχι ολο το σπιτι ποιος το μαζευει μετα)μονο το σαλονι,θα πεταξω τα μαξιλαιρα του καναπε στο πατωμα,τα ριχταρια,τα ντουλαπια ολα αναποδα,ρουχα...(αν δεν φοβομουν θα αφηνα και την εξωπορτα ανοιχτη) ισως σταξω και λιγο Pumaro στο πατωμα να μοιαζει με αιμα.Θα ερθει το πουλι μου ξεγνιαστος να μπει μεσα και θα δει το κακο χαμο .εγω στο μπαλκωνι!!!!καλο ΕΕΕΕ!!!!?????
Την επομενη φορα 3 και 5 αν παει ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
Ναι τρομαρα μου και καταληξαμε δωσε θαρος στο χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι.αχορτογα γουρουνια.ΑΛΛΑ ΤΟ 3 ΤΟ ΕΧΕΙς ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΩΡΙς???????
γιατι σκεφτεται ΚΑΙ το 40ημερο που θα ειμαστε εσωκλειστοι και σ λεει:προλαβενω ενα ξενυχτι ακομα...Ίσως είναι η αντίδραση τους επειδή αρχίζει η ζωή μας να αλλάζει και εκμεταλλεύονται όσο χρόνο έχουν μέχρι να έρθουν τα παιδάκια μας στον κόσμο που και καλά τους δεσμεύουν αργότερα.
σε 20 μερουλες,τι ειναι ??τιποτα!!εγω του εχω εξηγηθει απο πριν,ετσι και λοιπει αδικιολογητα την ωρα που θα τον χρειαζομε (σπασαν τα νερα,ποναω,γλιστρησα,επεσα,αιμοραγια) πολυ απλα δεν θα το μαθει ΚΑΝ γτ σ εκεινη τη περιπτωση τον μπαμπα μου θα παρω ο οποιος ενωειτε θα τα παρει και εκεινος που ημουν μονη μου οποτε ΟΥΤΕ που θα τον ειδοποιησουμε οτι γενναω!!!ειναι ομως απο τις ανεπαναληπτες στιγμες που αμα χασεις....παπαλα.Αλλα και παλι παρασερνετε και κανει κατι τετοια χαζα.τωρα μαζευτικε(αυτο ελειπε)αρχισε τα χατιρακια,τα δωρακια,βολτουλες για φαγητο για να εξηλεωθει,και σημερα το πρωι τον πηρε ενας φιλος τηλ.για καφε και του ειπε απο μονος του οτι κλειδωνετε στ σπιτι πλεον Οχι βγες αμα εισαι...το σκηνικο με την ληστεια ετοιμο το χω στο μυαλο μουκαι απο οτι βλεπω σε λιγο γεννας
ενα ''αχ βαχ'' δεν εχει ακουσει 9 μηνες τωρα,επεσε σε σκλυροπετση.οποτε σου λεει μια χαρα ειναι τελεια εγκυμωσυνη εχουμε οποτε με περνει να ειμαι λασκα.ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ
Blue_yellow Butterfly έγραψε:
ΠΙΟ ΚΑΛΟ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!!!
Το επόμενο πρωί, δεν με σήκωσε... (δεν πειράζει κοιμήθηκα λίγο παραπάνω!
Παίρνω το παιδί από το σχολικό
ΚΑΙ
ΚΑΙ
ΚΑΙ
ΦΟΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης